Antalya'nın Kaş ilçesi ve Mahallelerinde Kurban bayramı arefesi nedeniyle Çocuklardan yaşlıya herkes mezarlıklara kaybettiği yakınlarının kabirlerini ziyaret edip Kur’an-ı Kerim okudular ve dua ettiler.
Her yıl devam eden Cami İmam Hatipleri İlkindi namazından sonra Kur'anı Kerim okuyup dua ettiler. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mezarlık ziyaretlerine Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaerde katıldı. Başkan Kocaer, Çocuklarıyla birlikte kabir ziyareti yapan vatandaşlarımız mezarlığı ziyaret etme geleneklerini gelecek nesillere aktararak devamlılığını getirmek istediklerini belirtti.
Mezarlıkta yakınları bulunan bazı vatandaşlar da gelen diğer ziyaretçilere Kar şerbetinden çikolataya varıncaya kadar bir çok ikramlarda bulundular..
Kaş'ta Arefe Günü Mezarlık Ziyaretleri
Antalya’nın Kaş ilçesinde Kurban Bayramı arefesinde Kaş İlçe Belediye Başkanı Halil Kocaer, ve bir çok vatandaşın Kaş mezarlığı ziyaretçiler ile doldu. Mezarlığa gelerek yakınlarının kabrini ziyaret edenler, Yasin-i Şerif okudu, dua ettiler. İşte ayrıntılar haberimizde..
31 Ağustos 2017 Perşembe 19:11
Bu haber kez okundu.



