Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

Ücretsiz Avast Free Antivirus programları 2017

Teknoloji çağının olmassa olmazı olan Antivürüsler programları; Son yıllarda popüler olan antivirüs yazılımları gün geçtikce önemi artmaktadır. Özellikle gençlerin çok daha ilgi gösterdiği  Ücretsiz antivirüs programları çoğu Windows PC’nin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Premium sürümlerinin yanında kullanıcılara sadece temel koruma sunan ücretsiz antivirüs yazılımları 2017 yılında en çok kullanılan pragramların başında geliyor. Eğer antivirüs yazılımına para vermek istemiyorsanız, işte karşınızda ücretsiz antivirüs programları!

Avast Free Antivirus
Ücretsiz antivirüs yazılımları arasında oldukça popüler olan Avast Free Antivirus, Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista sürümleri ile uyumlu olması ile hem yeni hem de eski nesil işletim sistemlerine destek veriyor.

Özellikle gerçek zamanlı koruma sunan Avast Free Antivirus, virüs tehditlerine karşı koruma sunmanın yanında, evağını güvenlik açıklarına karşı tarama, internet tarayıcısına yerleşen zararlı yazılımlara temizleme ve internet şifrelerinizi koruma özelliklerini sunmaktadır. 

Avira Free Antivirus ayrıca; güvenli gezenti özelliği ile zararlı yazılımların yer aldığı web sitelerini daha yüklenmeden önce engelliyor. PUA kalkanı olarak isimlendirilen Avira'nın teknolojisi ile zararlı yazılımların gizlendiği uygulamalar tespit ediliyor ve otomatik olarak tehditler ortadan kaldırılıyor.

Ücretsiz Antivirüs programları Windows PC'nizi tehditlere karşı korumak istiyorsanız, en iyi ücretsiz antivirüs yazılımları Avast Free Antivirus' dür. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol