Öne Çıkanlar kas• antalya• nevşin mengü• Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin• televizyon•

Bu haber kez okundu.

Sağlık Bakanlığı 12.500 Personel Alacak! sağlık bakanlığı personel alımı başladı mı?
Sağlık bakanlığı personel alımı 2017 ne zaman başlıyor? Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Katıldığı AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları tarafından Murat Göğebakan Kültür Merkezinde düzenlenen Genç Kürsü programında sağlıkta atamalar hakkında müjdeli haberi verdi. Şimdi Sıra diğer bakanlıklarda milyonlarca adaylar müjdeli haber bekliyor. Diğer bakanlıklarda ve kurumlarda da talep edilen kadrolar var. Örneğin Tarım Bakanlığı, İŞKUR, Nüfus Genel Müdürlüğü, Tapu Kadastro, Gümrük Bakanlığı,  PTT gibi kurumlardan da atama tarihi açıklamalarını bekliyoruz.

Sağlık Bakanlığı 12 Bin 500 Personel Ataması Yapacak!

Recep Akdağ, atamalar hakkında büyük gelişmelerin yaşanacağını böyle açıkladı; "Söz verirseniz buradan dışarı bir şey demezseniz söyleyeceğim. Kalan 12 bin 500'ü de hemen önümüzdeki 2 ay içerisinde atayacağız. Ortaöğretimden var atama, ama sayı az. Neden az çünkü üniversite mezunlarının sayısı çok arttı. Şimdi bunu atadıktan sonra da Bakan Ağbal ile aramızda iyi bir hukuk var. Ben bunun üstüne başka kadro alacağım Allah'ın izniyle ama Naci beye söylemeyin, söz verin. Şöyle bir niyetim var. Biz meslek lisesi okumuş sağlık mesleği sahibi olmuş kardeşlerimizin üniversiteye girmelerini kolaylaştırmak için de YÖK ile görüşeceğiz. İnşallah dua edin biz kendi tezlerimizi doğru anlatalım ikna edelim bu işi de başaralım. Ben Sağlık Bakanı olarak şu anda bana 50 bin kadro verseler inanılmaz mutlu olurum."

Sağlık Bakanı, hükümet sistemi ile yeni gelişmelerin memur adaylarını beklediğini söyledi. Referanduma ilişkin bu açıklamalar bulundu;

"Bunun için yeni bir hükümet sistemine gideceğiz ve bu sisteme geçtiğimizde ekonomimiz daha güçlü olacak, bu nedenle ekonomimiz daha güçlü olacak, bütçemiz olmaksızın daha fazla personel güçlenecektir. Bu, Bütçe. Ülkenin başkanlık sistemi güçlü olacak Ülkeyi büyütebiliriz, bunu yapabiliriz, yoksa bana sorarsan, yılda 50 bin sağlık çalışanı almak istediğimi biliyorsun. Bu konuda hiç tereddüt yok. Bu ülkeyi güçlendirmek için "evet" referandumuyla birlikte geldikçe, ekmeğimizi Allah'ın izniyle artıracağız'' dedi.

Diğer taraftan milyonlarca memur adayları kamu personel alımlarını bekliyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Merkezi Yerleşim, Sınav Komisyonları, Sözlü Sınav-Mülakat ve Kişilik Envanterleri, Pratik Sınavlar değerlendirildi. KPSS'ye giren memur adayları, Merakla bekledikleri bakanlar tarafından talep edilen kadrolara personel alımlarını açıklamak. Önümüdeki yakın zamanda da diğer bakanlıklar personel alımları hakkında açıklama yapacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol