Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Bu haber kez okundu.

McLaren'in araçlarının kalbindeki süper dizi; Tasarım, sürüş, performans, aerodinamik ve McLaren sınırlarının diğer tüm yönleri ile çok daha ilerlerdedir. 

Cenevre Otomobil Fuarı, Avrupa takvimindeki en önemli unsurlardan biridir. En önemli otomobil modelleri genellikle bu otomobil fuarında sergilenmektedir.

Ve 2017 Cenevre Otomobil Fuarı yeni bir Ford Fiesta'dan yeni bir McLaren'e kadar her şeyin tampon gösterisiydi.

Bu habere göre, 2017 Cenevre Motor Show'da en iyi konsept otomobillerin, süper otomobillerin ve diğer şeylerin bir listesini sunacağız. Aşağıdaki listeyi ve bir sonraki sayfayı inceleyebilirsiniz.

McLaren 720S İç Görünümü




Yeni Super Series otomobil, McLaren'in havacılık detaylarıyla daha kompleks, duygusal bir form oluşturacağını gösteriyor. 710 bhp bulur ve 212 mph'e iner.

Dışarıda olduğu gibi, performans ve lüks unsurlar önemli gelişmelerin yaşandığı 720S'de ortaklaşa buluşuyor. Karbon fiber ve markanın en iyi deri seçenekleriyle donatılmış, yüksek çözünürlüklü elektronik sürücü ekranı ve dikey olarak konumlandırılmış multimedya ekranı kullanılmaktadır. Bu ekranın boyutu 650S'ye göre görsel olarak geliştirilirken, konsolun yapısının biraz değiştiğini görebiliyoruz.

McLaren 720S Teknik Özellikleri



McLaren 720S muazzam motor ünitesi ve turuncu renk ile Romagna'nın estetik çizgilerinin altında duruyor. Super Series, üç benzer McLaren otomobilinin ortasında konumlandırılmış: alüminyum, karbon fiber ve Plate-Molded kompozit gövde ve kurumsal mühendislerce geliştirilen V8 çift turbo motor ve yedi hızlı transmisyon sistemi çarpıcı.

Motor tanıdık Shoreham bir tasarım. 90 derecelik, dört tekerlekli, çift turbo mimari. Yeni Super Series'in üretim müdürü Haydn Baker, yeni otomobilin son derece eleştirilen öncülerden farklı olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, eski modelin 641 beygir gücüne, 710 beygir gücüne, 7,250 rpm'de sağlandığına tanıklık ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol