Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe İki Brezilyalıyı Gözüne Kestirdi

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve düşme tehlikesi yaşayan Fenerbahçe, gerideki rakipleri ile arayı açmasının adından gelecek sezonu planlamaya başladı. Bu doğrultuda Fenerbahçe, genç ve yetenekli oyunculara, ayrıca tecrübeli fakat maliyeti düşük oyunculara yönelecek. Kanarya şimdiden kendisine önerilen Brezilyalı oyuncuları gündemine aldı. Futbolsever, ile kazanıyor. Fenerbahçe, bir sol bek ve bir hücum oyuncusuyla yakından ilgileniyor.

Fenerin Radarına İki Brezilyalı Takıldı

Fenerbahçe, gelecek sezon hem iyi hem de ucuz kadro kurmayı planlıyor. İlk olarak, bonservisi İtalya'nın Torino takımında bulunan ve kiralık olarak Corinthians'ta forma giyen, Danilo Avelar, Sarı Lacivertlilerin gündemine geldi. Gazeta Esportiva'nın haberine göre, Torino, Corinthans'ın 1 milyon Euroluk teklifini reddetti. Buna göre, yaklaşık 2 milyon Euro'ya Fenerin bu transferi bitirebileceği belirtiliyor.

Danilo Avelar, sol bek olarak görev yapıyor ve 29 yaşında. Tüm renkler işleminin ardından eşsiz bir rekabet yaşatıyor. Avelar, 182 maçta, 9 gol atıp, 14 asist yaptı.

Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen, Brazilyalı Deivid de Souza, eski takımına genç bir santrafor önerdi. 24 yaşındaki Junior Santos, Fortaleza'nın Serie A'ya yükselmesinde başrol oyunculardan biri. Deivid de Souza, " Junior Santos'u alırsanız, uzun zaman golcü aramazsınız" diyerek, bu futbolcuya güvenini dile getiriyor. Değeri, 900 bin Euro olan Santos, Fortelaza ile çıktığı 34 maçta, 8 gol atmayı başardı. Para kazandıran için yeni adresine ulaşmanız yeterlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol