Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolları

Hangimiz zaman zaman vücudumuzdaki kıllar tamamen yok olsun istemedik ki!  Bir bayan için en can sıkıcı işlemlerden bir olsa kıllarından kurtulmak. Hele yüz çevresi ve kollardaki kıllar. Ya mini eteğin altında korkunç görünen bacak kıllarına ne demeli? Evet farkındayım, böyle konuşunca kadın doğamıza ihanet ediyor gibi oluyorum. Her ne kadar söylediğim şeylerde haklılık payım olsa da bu kadar abartılacak bir durum değil açıkçası. Çünkü günümüzde kıllardan kurtulmak için birçok yöntem var.


Önce en basitiyle başlayalım: Limon ve tuz karışımı. 1 limonu sıkıp içine iki çay kaşığı tuz ekleyip bu karışımı tüylü bölgelerinize uygularsanız limonun asitli yapısı kıl köklerinizi zayıflatacaktır. Birkaç defa uygulamalısınız.  
   Ayrıca istenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok ağda çeşidi vardır. Sıcak ve soğuk farklı ağda türleri vardır. Vücut bölgenize göre değişiklik gösteren ağda bantları da işinizi görmenize yardımcı olacaktır. Fakat soğuk ağdanın sıcak ağda kadar etkili olmadığı konusunda sizi uyarmak isterim.
   Ve teknolojinin imkanlarını kullanma zamanı artık sanırım: Epilasyon makineleri de artık kenara çekilmeye başlayacak gibi. Lazerli ve iğneli epilasyon ile vücudunuzdaki istenmeyen tüylerinizden sadece bir süre için değil, hep kurtulabilirsiniz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol