Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

Yüz Yüze 2. tanıtım fragmanı, Yüz Yüze Dizi oyuncuları ve konusu
Yüz Yüze, en yakın zamanda show tv ekranlarında yerini alacak olan dizinin oyuncu kadrosunda oldukca iddialı oyuncuları barındırdığı muhteşem konusuyla da izleyicileri ekranlara kilitleyecekdir. Son yılların en mükemmel dizisi olma yolunda ilerleyen Yüz Yüze, çete ve bir aşk hikayesi ile harmanlanması oldukça etkili olacağının göstergesidir. Sizleri Yüz Yüze dizisinin konusu, dizinin oyuncuları ve fragmanı hakkında bilinmesi gerekenler ile baş başa bırakıyoruz.

Yüz Yüze Dizinin Konusu

Dizinin Aksiyonu oldukça yüksek olan ve  aşktan kaçan iki kişi canlandıran Yüz Yüze' de Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden... Heyecan dolu hikayesi ve göz kamaştıran hikayesi ile soluksuz izleyici kitlesi olacaktır.

Yüz Yüze Dizi Oyuncuları

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın başrol oynadığı Yüz Yüze dizisinin yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı belirtildi. Oyuncu kadrosunda ise, Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre yıldırım, Ece ÇEşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca, Celal Öztürk gibi isimler, Yüz Yüze dizisinin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Dizi oyuncuları kadrosunda 15 kişilik 'kemik kadro' sayıldı, bunun yanısıra konuk oyuncularla yaklaşık 20 kişilik bir Yüz Yüze projesi bizleri bekliyor.Show Tv 2017- 2018 yıllarına damga vuracak olan dizisinin Yüz Yüze 2. tanıtım fragmanını da yayınladı.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol