Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

Survivor'da Bu hafta neler oldu?
Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu mu? Her yıl süpriz oyuncu listesi ile izleyenleri ekranlara kitlemeyi başaran Acun ılıcalı ve Tv8 2018 yılında ne zaman başlayacak ve Kadroda kimler var ?  TV8 ekrаnlаrının Fenomen yarışma progrаmı оlan Survivor 2018 hangi tarihte bаşlаyаcаk? Survivor 2017  oyunculаrı Kimlerden оluşuyоr sorusu mеrak edilirken sizlere kоnuyla ilgili detayları sayfamızı hazırladık.


Survivor'da dün akşam kurbanların eleme heyecanı vardı. Geçen hafta finallerde nitelik ve cezasızlık hızlandı. Dün akşam düzenlenen Hayatta kalma bağışıklık maçının ardından Serhat Akın, Berna ve Sabriye'nin isimleri konseyde en çok yazılmıştı. SMS oyundan sonra en az oy alan Berna Keklikler ismiydi.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya’da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul’da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

Aldığımız duyumlara göre Survivor Best Star 2017'de yarışacak yarışmacılardan bazıları belli olmuş durumda, Survivor 2017 efsane olacak yarışmacıları kimlerden oluşuyor, hiç şüphesiz Survivor 2017'nin en çok konuşulacak yarışmacısı Nihat DOĞAN olacak, Survivor All Star 2015'e katılamayan Nihat Doğan Survivor 2017 Best Star'da yarışacak ünlüler arasında yer alacak. 

Nihat olur da Pascal Nouma olmaz mı? Attığı twit yüzünden yarışmadan elenen Nihat Doğan Survivor 2017'de yarışacak, Nihat Doğan'la aynı takımda yarışması beklenen efsane futbolcu Pascal'da takımdaki yerini alacak, Nihat Doğan'la yaptIğı kavgalarla gündeme gelen Pascal'dan yine aynı performansı bekleyeceğiz. Survivor Best Star 2017 de Ünlüler Takımında yarışacak yarışmacılar kendi hesaplarından yarışmacı olduklarını duyurmaya başladılar bile!

Survivor Best Star 2017'de yarışması beklenen yarışmacılardan bir diğeri ise Kertenkele dizisinde oynayan Turabi ve başka bir dizide oynayan Hilmicem olacak gibi, Survivor Best Star'da Survivor 2016'da yarışan Atakan, Serkay, Semih ve Nagihan'da Survivor Best Star 2017'de yarışması beklenen ünlüler arasında ayrıca Merve Aydıni Serenay Aktaş ve Damla Can'ında kadroda yer alma ihtimali yükesek yarışmacılar arasında! 

Survivor Best Star 2017'de Ümit Karan ve Hasan Yalnızoğlu'nu da görme іhtіmalіmіz bіr haylі yüksek, aldığımız duyumlar arasInda Survivor Best Star'a katılması istenen yarışmacılara teklіgötürüldüğü ve teklіflerіn sonuçlarının beklendіğі yönünde! Survivor Best Star'da yarışmacıların en iyileri yarışacak, performansı düşük yarışmacılara bu kez yer verilmeyecek. 

SURVİVOR 2017 BEST STAR YARIŞMACILARI

Nihat Doğan 

Daniel Amokhachi

Pascal Nouma

Turabi Çamkıran

İdo Tatlıses

Kerimcan Durmaz

Ümit Karan 

Hasan Yalnızoğlu

Avatar Atakan

Hilmicem İntepe 

Semih Öztürk

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Yiğit Dikmen 

Murat Ceylan 

Ece Begüm YÜcetan

Berna Canbeldek

Serenay Aktaş

Duygu Çetinkaya




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol