Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

Mert Hakan Yandaş ile Anlaşıldı mı?

Sezona iddialı başlayan, ancak istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Pandemi sebebi ile Isla ve Max Kruse’yi sezon ortasında kaybeden ve futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etmeleri üzerine kadro sıkıntısı yaşamaya başlayan Fenerbahçe’de, yeni sezon oldukça önem kazandı. Bu doğrultuda daha önce Galatasaray ile anlaştığı ve ön protokol imzaladığı iddia edilen Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’nin radarına girdi.

Mert Hakan Yandaş ile Anlaşıldı mı?

Mert Hakan Yandaş kaçak  ile devre arasında Galatasaray’ın ön protokol imzaladığı, bu futbolcu ile birlikte bir başka Sivassporlu futbolcu Emre Kılınç’ın da Galatasaray’a sezon sonunda katılacağı yönünde pek çok haber dolaşırken, önceki gün gelen haberler Fenerbahçe’nin   Mert Hakan ile anlaştığı yönünde. Henüz kesinlik kazanmamış olan haberlere göre, Galatasaray ön protokolde yer alan 500 bin Euro tutarındaki imza parasını ödemediği için   Mert Hakan’ın menajeri aracılığı ile Fenerbahçe’ye imza attığı kaçak yönünde.

Galatasaray Süreci Mahkemeye Taşıyabilir

Galatasaray cephesinde gelen haberlere tepkiler mevcut. Süreç şeffaf olmadığı ve kulüplerden henüz açıklama yapılmadı için net bir bilgi elde edememekle birlikte, Galatasaray tarafından gelen dedikodular ise süreci doğruluyor. Zira Galatasaray, pandemi kaçak  sebebi ile Haziran’da gerçekleştireceği imza parası ödemesini ligler bitmediği için etik olmadığı nedeni ile ertelemeli olarak yapacağını açıklayınca, Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe’ye imza atmış olabilir. Ancak, bu durum protokolü geçersiz saymayacak.

Olağanüstü bir durum olan pandemi sürecinde yaşanan gelişmeler, gelecek günlerde birçok sonuca gebe olabilir. Önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın bu transfer ile alakalı olarak,   5 milyon Euro civarında bir tazminat davası açması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol