Öne Çıkanlar ada robot Macron fetullah LG TV iskur

Bu haber kez okundu.

Pırlanta Yüzük

Genel anlamıyla pırlanta yüzükler tek taşlarda yoğunlukla kullanılsa da diğer yüzük modellerinde de tercih ediliyor. Pırlantanın kararmayan ve eskimeyen görünüşe sahip olması nedeniyle daha uzun ömürlü kullanıldığı ve bu nedenle de garanti altında daha çok kişi tarafından tercih edildiği görülüyor.

Alyans Modellerinde Pırlanta Kullanımı

Alyans modelleri, bir çift olarak dikkat çekiyor. Evli olduğunu belli etmenin sembolü ve bazı batıl inançlar nedeniyle günümüze kadar gelen ve eski gelenekleri yaşatan bir bağı temsil ediyor. Çift olarak hem kadın hem erkek için alyans modellerinin farklı özellikler taşıdığı görülüyor. Daha çok kadınlarda tercih edilen pırlanta ya da elmas taşlı alyans modelleri pek çok çeşidiyle göz kamaştırıyor.

Her Alanda Pırlanta Kullanımı

Aksesuar olarak tercih edilen pırlanta modelleri, yüzük, kolye, alyans ve küpe gibi tüm takı çeşitlerinde kullanılıyor. Pırlanta hem maddi hem de manevi bir anlama aynı zamanda da değere sahip olan eskimeyen ve yıpranmayan yapısıyla daha çok tercih edilmeye başlandı. Bu sayede herkese uygun pırlanta takı modeli bulmak kolaylaşırken, günlük kullanıma da şık bir yansıma yaşattı.

Işıltılı Başlangıçlara

Her kadının hayali olan evlilik teklifi artık pırlantalı tektaş modelleriyle yapılıyor. Karat ve boyutuna göre değişiklik gösteren fiyatlarıyla herkes kolaylıkla tektaşa sahip olabiliyor. Evliliğin ilk adımı olarak görülen ve en çok değer gören adımlardan biri olan evlilik teklifi, pırlantalarla ve tektaş modelleriyle birleştiğinde daha hoş bir görüntü sağlıyor. Her bütçeye uygun ve şık modeller bir arada bulunduğu için içlerinden en uygun olanı seçmek de artık mümkün.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol