Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Bu haber kez okundu.

Kullanışlı ve Uyumlu Mutfaklara Teka Ürünleri İle Sahip Olun

            Yeni teknolojik mutfak ürünleri ile dar ve kullanışsız alanlarda dahi özel çözümler üreten TEKA, ocaklar, fırınlar ve davlumbazlar ile dekoratif alanlar yaratmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı davlumbazlar ile mutfak içinde dumana son vermekteyiz.

TEKA Ankastre Mutfak Ürünleri

Bu ürünler özel olarak tasarlanmış ürünlerdir. Son teknoloji ile üretilmişlerdir. Ocak, fırın, buzdolabı, davlumbaz olarak adlandırılan mutfak aletleri ankastre ürünlerdir. Bu ankastre set ürünler kimi zaman dolaba gömülecek ya da bir yuvaya oturtulacak şekilde tasarlanmaktadır. Diğer solo ürünlere oranla ankastre mutfak ürünleri biraz daha pahalıdır. Çünkü bu ürünlerde kablo, boru, kenarlar, gövde özel olarak tasarlanmıştır.

Dekoratif Duvar Davlumbaz Modellerimiz

Perfect A4 DLH985T Davlumbaz

Üç farklı hız kademesi ile çekiş gücünü ayarlayabilirsiniz. LED aydınlatma paneli ile mutfağa aydınlatma ve muhteşem görüntü katabilirsiniz. Üstün çekim teknolojisi sayesinde yemek kokularının ve buharının odaya dağılması engellenir. A enerji sınıfı tasarruf sağlayarak bütçenize de katkıda bulunmaktadır.

Quadro DLV985BK Davlumbaz

Bu modelin de 3 farklı hız ayarı bulunmaktadır. Bu model 4A enerji tasarruf sağlayan ekonomik modeldir. Kullanımı son derece basit olup, mutfak malzemelerinin sanat eseri gibidir. Görünümü ve estetiğiyle harika bir dekoratif özellik taşır. Yüksek çekim gücüyle koku ve dumanları tamamen emer.

Maestro CGW Lux70 5GAIAL Ankastre Ocak

Bu modelin 5 adet kullanma gözü bulunmaktadır. Otomatik ateşleme sistemi çok kaliteli ve hızlı çalışır. Farklı yemekleri aynı anda pişirebilir. Her gözün ısı ayarı farklı farklı ayarlanabilmektedir. Alevin kesilmesi durumunda gaz otomatik olarak kesilerek ocak kendini güvenliğe alır.

Maestro EW905G AL Ankastre Ocak

Bu ankastre ocak modelinin de 5 adet pişirme gözü bulunmaktadır. Diğer modellerde olduğu otomatik ateşlemesi bulunmaktadır. Yanıcı gözlerde alev kesildiğinde ocak gaz alımını durdurarak emniyet kilidi ile güvenlik sağlamaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol