Öne Çıkanlar alparslan kuytul taburcu Doğa dün ile aynı Son Dakika Spor İbrahim Özalp

Bu haber kez okundu.

En Yeni Langırt Masaları

Her yaşta oyuncuya hitap edebilen ve mini bir futbol karşılaşmasını andıran langırt oyununun tarihi 1890'lara dayanıyor ve oyuna olan ilginin artması ile federasyonu bile bulunuyor. Oyun makineleri üretimine 1990 yılında yılın da başlayan firma, langırt masası üretimine ağırlık vererek ve son teknoloji yazılımları kullanarak bu konuda sektörde lider durumda bulunuyor. Firma sürekli araştırma içinde bulunarak, oyun sektörüne sürekli olarak kaliteli ve üstün özelliklere sahip makineler eklemeye devam ediyor.

 

Firma, kiralık langırt hizmeti kapsamında; cironun %50'sinin paylaşılması şeklinde ve günlükten yıllığa kadar gerçekleşiyor. Firma ayrıca, kiralama yapan iş yerlerine makinelerin kurulumunu ücretsiz olarak yapıyor ve kredi kartlarına taksit imkânı da sunuyor.

Firma, internetteki satılık langırt aramalarında da en çok talep alan sitelerin başında geliyor. Firma, ürünlerini ücretsiz kargoyla ve taksitle alma imkânı da sağlıyor.

Firmanın Langırt Masası Çeşitleri

Firmanın ürünleri arasında bulunan langırt masası çeşitleri; full ( skorboard, ışıklandırma, taraftar sesi ve takım marşları gibi birçok özelliğe sahip), gol sesli, ticari, tornado, ofis tipi ve otomatik olarak sıralanıyor ve tüm özellikleri sitede bulunuyor.

https://www.istanbullangirt.com/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol