Öne Çıkanlar en Tayfun Korkut bilecik iftar saati iran sınırı personel alimlari iskur

Bu haber kez okundu.

Egy szolgáltatás nem nyerte el a tetszését, de a szolgáltatót hidegen hagyta a reklamáció. Ne féljen megosztani másokkal.

Egy szolgáltatás nem nyerte el a tetszését, de a szolgáltatót hidegen hagyta a reklamáció. Ne féljen megosztani másokkal.
Nagyon sokszor halljuk panaszkodni az embereket, ismerőseinket egy-egy szolgáltatással kapcsolatban. A legszomorúbb az egészben amikor azt halljuk, hogy reklamáció után a tulaj vagy az alkalmazott nem foglalkozott a panasszal. Mégpedig azért, mert a panasz nem feltétlen rosszindulatú (leszámítva néhány embert aki nem megfelelő stílusban tudja közölni azt) , sokszor egy panasz építő jellegű, hogy egy cég, hogyan lehetne fogyasztóbarátabb és hogy tudná javítani a minőséget. Elfelejtik azt, hogy az elégedetlen ügyfél még több elégedetlen ügyfelet vagy éppen ügyfélvesztést eredményez. Ugyanis köztudott, hogy az az ügyfél aki panaszt tett és rossz szájízzel távozott több embernek fogja közzétenni a reklamációját, mint az aki pozitívan távozott. Ne féljünk tehát panaszkodni. Keressünk olyan online platformot ahol panaszok kezelésével foglalkoznak. Ha nem működik a szemtől szemben történő kommunikáció akkor bizony muszáj segítséget kérnünk egy harmadik féltől nyomatékosítva a panaszunkat. Merjük kimondani a rossz tapasztalatainkat, hogy változást érjünk el a szolgáltatóknál, hisz lehet nem is tudnak egy-egy problémáról. Nincs olyan, hogy rossz panasz, csak nem megfelelő panaszkezelés.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

http://www.onayhaber.com/xpanel/?file=ayar#ckeditor_tema